IZLOŽBA MEMORABILIJA “OVO JE RIJEKA – STOTINU USPOMENA, JEDNA PRIČA” U EXPORTU OD PETKA

U petak, 15. siječnja 2021.g. od 15.00 sati u Exportu na Delti bit će postavljena izložba „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“, koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića.

Radi se o dresovima, zastavicama, medaljama, peharima, loptama i ostalim memorabilijama koje će biti prikazane na ovoj atraktivnoj izložbi za sve generacije, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.
Izloženi predmeti popraćeni su tekstovima, izvornim fotografijama i novinskim člancima te audio-vizualnim snimkama i projekcijama pojedinih utakmica, navijačke atmosfere i pjesama.

Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati.

Pojedinačna cijena ulaznice za izložbu je 30 kuna. Ulaz je slobodan za djecu do 7 godina te nezaposlene i umirovljenike, uz predočenje važećih dokumenata. Djeca i mladi do 18 godina te studenti, uz predočenje važećih dokumenata, ostvaruju popust od 50% na pojedinačnu ulaznicu.

Ove se subote i nedjelje, 16. i 17. siječnja 2021.g., oba dana u 11.30 i u 16.00 sati organiziraju i prve vođene ture izložbom od strane samih kolekcionara.

S obzirom na sve važeće mjere za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 broj posjetitelja koji istovremeno mogu biti na vodstvu je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave na e-mail adresu zvonimirkrpan@yahoo.com.

Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih epidemiloških mjera i preporuka. Posjetitelji se pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime